Ingevallen slapen

Een jeugdig gezicht wordt gekenmerkt door regelmatige, ronde contouren. Ingevallen, holle slapen doen veel met uw gezicht: ze maken dat u er ouder uitziet dan u daadwerkelijk bent en geven een vermoeide indruk. Een behandeling met fillers bij de ingevallen slapen (temporaal) is een goede en veilige manier om uw frisse, jeugdige uitstraling terug te krijgen.

Ingevallen slapen

Oorzaak van ingevallen slapen (temporaal)

Naarmate we ouder worden verliest de huid haar elasticiteit, het volume en het botweefsel nemen af en de spieren worden slapper. Omdat bij de slapen de botstructuur wat lager ligt, kan het volume- en vetverlies op deze plaats erg zichtbaar worden. Bovendien kan hierdoor de wenkbrauw naar beneden gaan wijzen, omdat deze minder steun krijgt van het onderliggende weefsel.

Behandeling van ingevallen, holle slapen

Ingevallen, holle slapen kunnen zeer effectief worden behandeld met fillers als Radiesse, Juvederm Voluma of Restylane SubQ. Het gebied naast de ogen wordt voller gemaakt, waardoor de wenkbrauwen hun steun hervinden en als het ware gelift worden. Ook de horizontale lijntjes naast de ogen zullen minder zichtbaar worden. Resultaat: een voller, jeugdiger gezicht met een frissere uitstraling.

Wilt u meer informatie over het behandelen van ingevallen slapen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 020 472 38 88.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?