Profhilo FAQ

Profhilo is een skinbooster met hyaluronzuur. Profhilo hydrateert je huid van binnenuit doordat Profhilo water aantrekkende kenmerken heeft. Hyaluronzuur stimuleert de elastine- en collageenaanmaak. Dit molecuul neemt vanaf het 30e levensjaar af en kan daarom wel een boost gebruiken. 

 

Je huid neemt de Profhilo met hyaluronzuur goed op omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en krijgt de huid meer glans en nemen de verouderingsverschijnselen van de huid af. Hyaluronzuur trekt veel vocht (water) aan en hydrateert hiermee de huid. Daarnaast stimuleert hyaluronzuur de elastine en collageen producerende cellen van de huid tot hogere productie. 

Een Profhilo behandeling is geschikt voor als je je huid vanbinnen wilt verzorgen, maar niet aan fillers wilt beginnen. Vooraf bespreken we welke gebieden je van je lichaam wilt behandelen. De Profhilobehandeling is mogelijk voor je gezicht en je lichaam. Profhilo kan in combinatie met botox en restylane gebruikt worden.

Tijdens de behandeling wordt de Profhilo met een dunne naald in je huid geïnjecteerd. Ondanks dat de Profhilo goed in je huid wordt opgenomen, zijn er soms kleine ongemakken. 

 • Kleine blauwe plekjes
 • Roodheid op de huid
 • Milde zwelling

Deze bijwerkingen komen niet bij iedereen voor en zijn niet schadelijk voor je gezondheid. Ze verdwijnen snel.

Profhilo kan geïnjecteerd worden in zowel je gezicht als je lichaam. Veel mensen denken hierdoor dat het een filler is. Dit klopt niet. Profhilo zorgt niet voor veel extra volume, maar maakt je huid wel stevig door het mee te hydrateren en de productie van collageen en elastie op te schroeven.  

Voor welke gebieden in het gelaat  en op je lichaam is Profhilo geschikt?

 • Wangen en kin 
 • Je hals
 • Je decolleté
 • Armen 
 • Rond de navel
 • Billen
 • Rond de knieen

Profhilo is niet geschikt voor je voorhoofd. De versteviging van je huid is dus niet zichtbaar bij je wenkbrauwen en voorhoofd. Zoek je hiernaar? Kijk dan of botox of andere fillers iets voor je zijn. Een Profhilobehandeling is ook mogelijk voor je lichaam. Onder andere voor:

 • Je handen
 • Je armen
 • Je buik
 • Je billen
 • Je knieën

Het resultaat van de Profhilo behandeling mag er zijn! De Profhilo blijft 28 dagen in je huid. Je huid is gehydrateerd, oogt jonger en is strakker. Voor het beste resultaat heb je minstens 2 behandelingen nodig. Bij 3 behandelingen zie je het resultaat nog beter. Tussen elke behandeling zit een maand om je huid de tijd te geven de Profhilo te verwerken. De Profhilobehandeling werkt tot wel 12 maanden door. 

Zie hieronder het resultaat van de Profhilo voor en na: 

Een enkele behandeling met profhilo kost €350

Vanwege de effectiviteit van Profhilo voeren wij minstens 2 behandelingen uit. In het gelaat zijn de kosten voor 2 behandelingen Profhilo € 650. Een serie van 3 behandelingen Profhilo kost € 900. 

Voor € 850 behandelen we 2 lichaamszones in 1 behandeling. Je kunt er ook voor kiezen om 1 lichaamszone 2 keer te behandelen voor hetzelfde bedrag.

Profhilo als skinbooster werkt niet hetzelfde als een filler. Het geeft je huid daarom geen volume. De skinbooster Profhilo zorgt voor een gladde huid. De dofheid verdwijnt en je huid straalt weer. Daarnaast trekt Profhilo niet alleen je rimpels glad, maar ook de huid daartussen.

Profhilo bestaat uit een grote hoeveelheid hyaluronzuur en boost de aanmaak van elastine en collageen. Dit proces heet neocollagenese. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en een van de functie’s is dat hyaluronzuur vocht aantrekt en het hydrateerd te huid.  

Profhilo is een skinbooster. Een skinbooster hydrateert en verbetert de huidelasticiteit. Bij een Profhilobehandeling gebeurt dat door middel van een injectie met hyaluronzuur. Een skinbooster is een parapluterm voor allerlei cosmetische injectiebehandelingen.