Draadlift

Waarom een draadlift?

Steeds meer zoeken mensen naar cosmetische behandelingen zonder operatie. Hierdoor is er veel interesse in huid verbeterende behandelingen en/of injectables. Maar wat is er mogelijk als injectables niet de juiste uitkomst bieden en een verslapte huid storend blijft?

Draadlift behandeling in Amsterdam

Dan kan een draadlift de uitkomst bieden. Met behulp van veilig oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes van polymelkzuur, wordt de huid op een subtiele manier gelift. Dit hechtdraad wordt onder de huid geplaatst. Met een draadlift de ogen liften is bijvoorbeeld een doeltreffende behandeling. Je richt je dan op de wenkbrauwen waardoor je een frisse, open oogopslag krijgt. Ook kun je met een draadlift wangen aanpakken en een strakkere kaaklijn creëren. Een veelzijdige techniek dus.

Hoe werkt een draadlift?

De draad wordt onder plaatselijke verdoving onder de huid ingebracht in het onderhuidse vetweefsel. Deze zie je niet zitten en is ook niet voelbaar. Het effect is direct na de behandeling zichtbaar. De draden doen z’n werk en lossen geleidelijk op in een periode van 18 maanden tot twee jaar. De draadjes van een draadlift zijn dus goed te vergelijken met een soort hechting.

Met welke behandeling kan ik een draadlift combineren?

Een draadlift behandeling kun je goed combineren met een HIFU behandeling (high-intensity focused ultrasound energy). Door middel van snelle geluidsgolven komt er energie (warmte) vrij die doordringt tot de diepe huidlagen. Het effect is een strakkere huid. Combineer je de HIFU behandeling met een draadlift? Dan zorgt de draadlift voor een mooi natuurlijk uitziend resultaat.

Wat is het resultaat van een draadlift?

Met een draadlift creëer je een jeugdige uitstraling en pak je verslapte huid concreet aan. Het draadlift resultaat is zeer lang zichtbaar en wekt daarbij ook de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid op. Een mooi bijkomend voordeel! Zo krijgt je huid een extra boost en ga je voor een mooie natuurlijke uitstraling.