Draadlift

Wat is een draadlift?

Steeds meer zoeken mensen naar cosmetische behandelingen zonder operatie. Hierdoor is er veel interesse in huidverbeterende behandelingen en/of injectables. Maar wat is er mogelijk als injectables niet de juiste uitkomst bieden en een verslapte huid storend blijft?

Draadlift behandeling in Amstelveen

Dan kan een draadlift de uitkomst bieden. Met behulp van veilig oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes van polymelkzuur, wordt de huid op een subtiele manier gelift. Dit hechtdraad wordt onder de huid geplaatst. Een strakkere kaaklijn, hals en gelifte wenkbrauwen zijn hier zeer geschikt voor.

De draad wordt onder plaatselijke verdoving onder de huid ingebracht in het onderhuidse vetweefsel. Deze zie je niet zitten en is ook niet voelbaar. Het effect is direct na de behandeling waarneembaar. De draden doen z’n werk en lossen geleidelijk op in een periode van 18 maanden tot twee jaar.

Waarmee kan ik een draadlift combineren?

Een draadlift is zeer goed te combineren met een HIFU behandeling, die verstrakkend werkt. Vervolgens zorgt de draadlift voor een natuurlijk uitziend resultaat.

Wat is het resultaat van een draadlift?

Het resultaat van een draadlift is een jeugdige uitstraling en verslapte huid is niet langer zichtbaar. Het grote voordeel is dat de resultaten langdurig zijn en dat er nieuw collageen wordt gevormd op de plaats van de ingebrachte draden.