Oorlelcorrectie

Als je ouder wordt, veranderen je oorlellen. Er ontstaat volumeverlies en de huid wordt dunner. Oorlellen worden daardoor minder vol en stevig, verliezen hun ronde vorm en lijken langer. Veelvuldig zware oorbellen dragen of een facelift zijn andere oorzaken voor veranderingen.

Waarom kiezen voor een oorlelcorrectie?

Hoe vreemd het misschien ook klinkt, de conditie van de oorlellen bepaalt mede of je een jonge of oudere uitstraling hebt. Wanneer de oorlellen niet zijn meegenomen in een facelift, dan verraden lange, verslapte oorlellen. Daarnaast kan het vervelend zijn dat je geen oorbellen meer kunt dragen door je veranderde oorlellen.

Oorlelcorrectie met fillers in Amstelveen

Bij Amstelzijde Kliniek kunnen wij dunne, hangende oorlellen kunnen met een filler weer mooi vol en stevig maken. Deze oorlelcorrectie is een vrij eenvoudige ingreep met een direct en langdurig resultaat. Na een dergelijke oorlelverjonging staan de oorbellen weer prachtig.

Chirurgische oorlelcorrectie

Soms is een chirurgische ingreep noodzakelijk, bijvoorbeeld bij een uitgescheurde oorlel. Je ondergaat dan een kleine ingreep onder plaatselijke verdoving.