Fillers

LOW_Amstelzijde_Kliniek-74

Binnen de Amstelzijde Kliniek in Amstelveen zijn wij gespecialiseerd in injectables: een doeltreffende manier om jou een stralend uiterlijk te geven, zonder chirurgische ingrepen. De verschillende behandelingen worden uitgevoerd door gecertificeerde huidtherapeutes en cosmetisch artsen. Ons doel is om jouw schoonheid op een natuurlijke wijze te vergroten.

Er zijn verschillende soorten injectables. Bij Amstelzijde Kliniek kun je terecht voor botox, fillers, Profhilo, liquid facelift en draadlift-behandelingen.

Wanneer fillers?

Wanneer jouw huid verslapt is of je wilt meer expressie in jouw gezicht door bijvoorbeeld vollere lippen of jukbeenderen, dan zijn fillers de ideale oplossing. Bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen helpen we je hier graag mee, met behoud van jouw natuurlijke schoonheid.

Wat zijn fillers?

Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur, die wordt geïnjecteerd in en onder de huid. Hyaluronzuur is een nagemaakte lichaamseigen stof die vocht aantrekt. Met een filler kunnen gezichtscontouren hersteld worden en kunnen rimpeltjes en lijntjes verminderd worden door vulling te geven daar waar de lijn het meest zichtbaar is.

Fillerbehandeling in Amstelveen en Amsterdam

De Amstelzijde Kliniek werkt alleen met 100% veilige fillers. Met een zeer dunne naald injecteert de cosmetisch arts de gel op de gewenste plek. De arts van de Amstelzijde Kliniek bepaalt in overleg met jou welke filler het beste is en past bij jouw wensen. Sommige fillers zijn bijvoorbeeld wat dikker van structuur, deze worden voornamelijk gebruikt om het verlies aan contouren te herstellen. Een wat dunnere filler is weer beter geschikt voor de lijntjes en rimpeltjes.

Waarvoor kunnen fillers gebruikt worden?

Fillers worden binnen Amstelzijde Kliniek gebruikt voor:

Wat is het resultaat van een filler-behandeling?

Wanneer je last hebt van fijne lijntjes, rimpeltjes rond je mond, een diepe groef tussen neus en lippen of veroudering van jouw handen, bieden fillers een goede oplossing. Hiermee wordt het gebied opgevuld, waardoor de lijntjes of de groef verdwijnt.

Het verlies van volume en elasticiteit in het gezicht is onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces. Vermindering van de ondersteuning van de huid en afname van het onderhuidse vetweefsel, veroorzaken ouderdomsverschijnselen. Denk aan ingevallen slapen, wangen en traangootje, verscherpte neuslippenplooi en/of hamsterwangen. Minder ondersteuning van de huid geeft ook rimpels in de huid. Behandeling met fillers verbetert de ouderdomsverschijnselen en geeft een frisser en vitaler uiterlijk.

Het verschil tussen botox en fillers

Een filler zorgt voor plaatselijk meer volume. Denk aan zachtere gezichtscontouren of vollere lippen. Botox zorgt ervoor dat rimpels op basis van spierspanning op een natuurlijke manier verminderd worden.