Fillers

Wat houdt een filler behandeling in?

Fillers bieden een veilige en comfortabele oplossing voor het verfraaien en verjongen van uw uiterlijk. Bij de Amstelzijde Kliniek voeren wij filler behandelingen uit met de hoogste zorg en precisie. Onze cosmetisch arts gebruikt ultrafijne naaldjes om de filler gel zorgvuldig op de gewenste locatie te injecteren, in nauw overleg met u om te bepalen welke soort filler het beste aansluit bij uw wensen. De verscheidenheid aan fillers die wij aanbieden, zijn allemaal veilig en goedgekeurd, zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar en bevredigend resultaat.

Verschillende soorten fillers

Sommige fillers zijn wat dikker van structuur. Deze worden voornamelijk gebruikt om het verlies aan contouren te herstellen. Bijvoorbeeld voor meer contour bij de kaaklijn, jukbeenderen of wangen. Een wat dunnere filler gel is weer meer geschikt voor lijntjes en rimpeltjes.

Bij de Amstelzijde Kliniek in Amsterdam en Amstelveen maak je makkelijk een afspraak voor een filler behandeling.

Hieronder zetten wij de meest populaire fillers uiteen.

Lippen verfraaiing met fillers

Voor diegenen die dromen van vollere, meer gedefinieerde lippen, bieden lip fillers in Amsterdam een ideale oplossing. Fillers voor lippen verrijken niet alleen het volume en de vorm van uw lippen, maar verbeteren ook de contouren, wat resulteert in een natuurlijke en verleidelijke uitstraling. Bij Amstelzijde Kliniek gebruiken we geavanceerde technieken om de perfecte harmonie en balans in uw gezicht te brengen, met aandacht voor uw individuele schoonheidsdoelen.

Definiëren met kaaklijn fillers

Kaaklijn fillers zijn bijzonder effectief in het herstellen van de contouren en het bieden van een meer gedefinieerde kaaklijn. Deze behandelingen zijn ideaal voor wie de gezichtsstructuur wil versterken of een jeugdigere uitstraling wenst te herwinnen. Met precisie en zorg injecteren we de filler om een natuurlijke, maar opmerkelijk verbeterde kaaklijn te creëren, waardoor uw gezichtskenmerken meer geprononceerd en harmonieus worden.

Accentueren van jukbeenderen met fillers

Fillers voor de jukbeenderen bieden een uitstekende manier om de gezichtsstructuur te verfraaien en een jeugdige lift te geven. Deze behandeling benadrukt uw natuurlijke jukbeenderen, geeft volume waar nodig, en zorgt voor een frisse en levendige uitstraling. Bij Amstelzijde Kliniek richten we ons op een subtiele verbetering die uw gezichtscontouren op een natuurlijke wijze accentueert.

Verfraaiing met kin fillers

Kin fillers kunnen een aanzienlijk verschil maken in de algehele symmetrie en balans van het gezicht. Of u nu een meer gedefinieerde kin wilt, of de vorm subtiel wilt aanpassen, fillers bieden een directe oplossing. Deze behandeling verbetert niet alleen de profielzicht, maar kan ook bijdragen aan een meer evenwichtige verhouding tussen uw gezichtskenmerken, resulterend in een harmonieus geheel.

Verjonging onder de ogen met fillers

Fillers onder de ogen zijn de sleutel tot het verminderen van donkere kringen, wallen, en een vermoeide blik. Deze delicate behandeling helpt om het volume onder de ogen te herstellen, waardoor u een rustte en verjongde uitstraling krijgt. Bij Amstelzijde Kliniek begrijpen we hoe belangrijk het is om zorgvuldig en met precisie te werk te gaan in dit gevoelige gebied, om natuurlijke en verjongende resultaten te waarborgen.

Bij Amstelzijde Kliniek streven we ernaar om elk aspect van uw schoonheid te benadrukken en te verbeteren met onze filler behandelingen. Onze benadering is altijd op maat en gericht op het bereiken van uw unieke schoonheidsdoelen, met respect voor de natuurlijke proporties en kenmerken van uw gezicht. Ontdek de mogelijkheden en laat ons u begeleiden naar de beste versie van uzelf.

Heb je vragen over de fillers neem dan via onderstaande button contact met ons op, of bekijk onze filler FAQs.

LOW_Amstelzijde_Kliniek-74

Al onze filler behandelingen

Wij passen filler behandelingen toe in onder andere de volgende gevallen:

Resultaat van een filler behandeling

Een filler is een stof die wordt geïnjecteerd in en onder de huid. Een filler herstelt gezichtscontouren en verminderd rimpeltjes door vulling te geven daar waar de lijn het meest zichtbaar is. Ook verstevigd het de huid of creëert het volume daar waar van nature (of door leeftijd) minder volume aanwezig is.

Soms verward men fillers met Botox. Het grote verschil tussen fillers en Botox is dat laatstgenoemde de spier plaatselijk ontspant. Fillers geven vulling aan een gebied en hebben dus geen invloed op de spieren.