Lanluma FAQ

Lanluma is een middel dat bestaat uit poly-L-melkzuur (PLLA). Lanluma stimuleert de aanmaak van collageen en behoort daarmee tot de categorie bio-stimulatoire fillers. Collageen zorgt op zijn beurt weer voor een stevige en elastische huid. Daarnaast heeft collageen een positief effect op de sterkte van haren, botten, spieren en gewrichten.

Met de cosmetisch arts bespreek je welk deel van je lichaam je wilt behandelen. Bij een Lanluma behandeling injecteert de cosmetische arts de Lanluma in en onder je huid. Dit is vrijwel pijnloos. Na de injectie voelt het nog wat opgezwollen en/of gevoelig zijn. Dit trekt vanzelf weer weg. Je huid wordt steviger en geeft je een frisse blik. 

Het effect van een Lanluma behandeling wordt geleidelijk zichtbaar door toename van de productie van collageen en elastine na injectie. Dit komt doordat je lichaam van binnen de collageen producerende cellen aanzet tot een hogere productie. Het effect van de Lanlumafiller duurt 2 jaar. Voor het beste resultaat raden we aan om de geïnjecteerde gebieden 2 weken lang 2 keer per dag 10 minuten te masseren.

Beide fillers zijn op melkzuurbasis en herstellen het volume in je huid door collageen te boosten. Beiden zijn dus ook lichaamseigen. Een andere overeenkomst is dat je de Sculptra- en Lanluma behandeling op dezelfde gebieden kan uitvoeren.

Tijdens het gratis consult bespreek je met de cosmetisch arts de zones die je wilt behandelen. Wil je een Lanluma behandeling voor je gezicht, voor je lichaam of allebei? 

Het tarief voor behandeling van het gelaat is €650 en een behandeling voor het lichaam met Lanluma is vanaf €950.

Er zijn verschillende flacons Lanluma. De Lanluma word in poedervorm aangeleverd waarna de arts de poeder oplost met een zoutoplossing en een verdovingsvloeistof. Hierna ontstaat een vloeibare oplossing geschikt voor injectie in de huid en onderste laag.

Er zijn verschillende dosseringen Lanluma; de Lanluma V voor het gelaat en de Lanluma X voor o.a grotere lichaamsgebieden. 

Ja, cellulitis kenmerkt zich door deukjes of putjes in de huid. Cellulitis is een conditie van de huid wat zich voornamelijk op de billen afspeelt en ontstaat vaak na de puberteit. Veel vrouwen hebben er in een bepaalde mate last van. 

Er zijn genoeg crèmes, zalfjes en serums op de markt om cellulitis tegen te gaan. Dit verzorgt je huid wel, maar verbeteren het niet van binnenuit. Lanlumafillers verfijnen onder andere oneffenheden in de structuur van je huid. Na de Lanluma behandeling zorgt de aanmaak van collageen weer voor een stevigere huid. Hierdoor is je celullitis minder zichtbaar helemaal wenemen van een cellulitis huid is niet altijd haalbaar.

Een Lanlumafiller is mogelijk voor alle gebieden van je huid die je weer stevig en een betere teint wil geven.

Voor je gezicht zorgt Lanluma V voor:

  • opvulling bij je slapen
  • een verstevigde kaaklijn
  • meer volume in je wangen
  • strakkere decolleté
  • zichtbare jukbeenderen
  • verfijnde of onzichtbare neuslippenplooi

Naarmate je ouder wordt, breekt je lichaam collageen af en verslapt je huid. Lanluma is verder geschikt voor:

  • vollere billen
  • opvullen van hip dips
  • verstevigen armen
  • strakkere dijen