Kincorrectie

Kin behandeling botox en fillers

Hoe ontstaan rimpels, deukjes en putjes in de kin?

Sommige mensen hebben last van rimpels, deukjes en putjes in de kin. Dat geeft een onrustig beeld in het gezicht. De putjes worden veroorzaakt door de spieractiviteit in de kin bij praten of het sluiten van de mond. De spiertjes trekken van binnenuit aan de huid. Als je ouder wordt, worden deze spiertjes wat korter. Putjes, deukjes, zichtbare bloedvaatjes en lijntjes kunnen hiervan het gevolg zijn. Als je pruilt, dus je onderlip uitsteekt, wordt ook een horizontale rimpel op de kin zichtbaar.

Kincorrectie met botox in Amstelveen

Met botox vermindert de spieractiviteit in de kin. Hierdoor trekken de spiertjes minder aan en wordt de huid weer rustig en egaal. Rimpels en putjes in de kin verminderen aanzienlijk. Als de putjes, deukjes of rimpels erg ingesleten zijn, kan het te laat zijn voor een effectieve behandeling. Een tijdige preventieve kincorrectie met botox kan dit voorkomen.

Behandeling van de kin met fillers

Als de horizontale rimpel op de kin te diep is of als er andere ontsierende lijntjes ingesleten zijn, dan kunnen we deze behandelen met een filler. Het resultaat: een ontspannen ogende, gladde kin, een wereld van verschil.