Ontharing door middel van laser

Ongewenste haargroei kan voor zowel mannen als vrouwen een lastig probleem zijn. Nog afgezien van overmatige haargroei op plekken waar dat ongewenst is, kan het steeds terugkerende ritueel van ontharen vervelend zijn.

Ontharing1

Ontharing2

Bij Amstelzijde Kliniek kunnen wij door laserontharing de ongewenste haren in het gezicht of op het lichaam permanent verwijderen. In het haarzakje bevindt zich pigment dat het laserlicht absorbeert. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft het af.

Bij ongewenste beharing of overbeharing kan onze huidtherapeut met de Duetto MT van Quanta System een veilige en uitermate effectieve behandeling uitvoeren. Omdat deze laser zeer krachtig is, zijn er relatief weinig behandelingen nodig, gemiddeld zes. Het systeem bevat twee lasers, de Alexandriet (755 nm) en de Nd:Yag (1064 nm). Dat maakt dat deze laser ingezet kan worden bij alle huidtypen en huidskleuren.
Het unieke aan de Duetto MT is dat beide lasers met elkaar gecombineerd kunnen worden. Er zijn maar weinig systemen op de markt waar dit mee mogelijk is. Het grote voordeel van het combineren is dat het de effectiviteit vergroot en eventuele gevoeligheid van de behandeling aanzienlijk verkleint.

Daarnaast wordt deze laser ook toegepast voor allerlei vaatbehandelingen en de behandeling van pigmentvlekken.

Wilt u meer informatie over ontharing door middel van laser, of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 020 – 472 38 88.

Vergoedingen

Sommige behandelingen door de huidtherapeut komen bij een aanvullende verzekering in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie over een eventuele vergoeding adviseren wij u om uw polis na te kijken en contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?