Cosmetische Ingrepen

behandelruimte-amstelzijde-kliniek

Plastische Chirurgie

Overweeg jij plastische chirurgie? Dan kun je in de Amstelzijde Kliniek terecht bij Dokter Etienne Lommen. Wij werken al ruim 20 jaar met hem samen en zijn deskundigheid, persoonlijkheid, mooie resultaten en eerlijk advies sluiten naadloos aan bij onze missie.

Je kunt bij Dokter Lommen terecht voor advies over bijvoorbeeld ooglidcorrecties of chirurgische ingrepen. Tijdens het consult in de Amstelzijde Kliniek in Amstelveen bespreekt Dokter Lommen de mogelijkheden en jouw wensen met je. De operatie voert hij vervolgens uit in Operatiecentrum Amstelveen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Ooglidcorrecties

Een mooie, frisse oogopslag geeft een jeugdige en ontspannen uitstraling. Helaas kun je last krijgen van verslapte oogleden, waardoor je een vermoeide uitstraling krijgt. Het kan ook leiden tot vervelende klachten als hoofdpijn. Met een ooglidcorrectie kun je dit herstellen en krijg je weer een stralende blik!

Het effect van veroudering op de ogen

Het natuurlijke verouderingsproces, erfelijke aanleg, maar ook een ongezonde levensstijl laten hun sporen na. De huid van je bovenooglid is erg dun en verliest in de loop der jaren haar elasticiteit. Hierdoor kunnen je oogleden over de ogen gaan hangen. Ook kun je donkere kringen onder je ogen krijgen of ontstaan er wallen door verslapping van het ondersteunende bindweefsel.

Ooglidcorrectie in Amstelveen

Het is vervelend als je steeds de vraag krijgt of je moe of boos bent. Verslapte oogleden, wallen of donkere kringen roepen die vraag op. Wordt het steeds lastiger je ogen mooi op te maken? Trekken opgezette ogen pas in de loop van de dag bij? Ben je geneigd je wenkbrauwen steeds op te trekken? Vind je dat je een vermoeide, sombere gezichtsuitdrukking hebt? Dan is een ooglidcorrectie een goede oplossing.

Bovenooglidcorrectie

Bij de Amstelzijde Kliniek in Amstelveen werken wij samen met de zeer ervaren plastisch chirurg dr. Etienne Lommen. Dokter Lommen voert voor ons al jarenlang bovenooglidcorrecties uit. Het is een relatief kleine ingreep met een groots resultaat. Meestal wordt de ingreep onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De plastisch chirurg tekent nauwkeurig af hoeveel huid overtollig is. Als het nodig is verwijdert hij ook een teveel aan vet- en spierweefsel. Daarna wordt het onderhuids gehecht. De littekentjes vallen in de natuurlijke oogplooi van het bovenste ooglid en zijn vrijwel onzichtbaar.

Onderooglidcorrectie

Bij een onderooglidcorrectie maakt de chirurg een klein sneetje, net onder de wimperrand. Ook hier wordt overtollige huid, vet- en spierweefsel verwijderd. Er wordt onderhuids gehecht en ook hier vallen de littekentjes in de natuurlijke oogplooi, zodat je ze na een kort herstel nauwelijks nog ziet.

Meer informatie?

Wij nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij Amstelzijde Kliniek, om te kijken of een ooglidcorrectie bij jou past. Dit consult is met Dr. Lommen. De operatie wordt in Operatie Centrum Amstelveen uitgevoerd. Tijdens het consult wordt alles uitvoerig besproken en worden er foto’s gemaakt voor het medische dossier, zodat er bij de nacontrole een duidelijk beeld is van het resultaat van de operatie. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.