Uw lippen opvullen

Vollere lippen maken een vrouw jonger! Dit is niet zomaar een loze kreet, maar het resultaat van een onderzoek dat multinational Unilever deed in 2010 op een zevental universiteiten. Uit het onderzoek bleek dat de vrouwen die jonger werden geschat dan hun werkelijke leeftijd, allemaal waren gezegend met een paar volle lippen. Zelfs al hun gezicht verder wél de sporen van hun leeftijd droeg, vond men de vrouwen met volle lippen er toch jonger uitzien.

De mond is een belangrijke blikvanger. Als we iemand in het gezicht aankijken, gaat de aandacht eerst naar de ogen en dan naar de mond. Volle lippen zorgen niet alleen voor een jeugdige uitstraling, maar hebben ook iets sensueels. Niet zo gek dat lippen opvullen bij Amstelzijde Kliniek in Amstelveen een vaak uitgevoerde behandeling is.

Waarom worden lippen dunner?

Het hebben van smalle of volle lippen is genetisch bepaald. Daarnaast zullen de lippen naarmate we ouder worden aan volume verliezen. De lip wordt iets langer, valt naar binnen en wordt smaller. Dit verschijnsel wordt door onze cliënten vaak benoemd als een ‘streng’, een ‘zuinig’ of een ‘zuur’ mondje.
Lippen opvullen

Lippen opvullen, hoe gaat dat?

Smalle lippen kunnen met fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen afbreekbare stof, subtiel voller gemaakt worden. Subtiel, omdat een natuurlijk resultaat verreweg het mooiste is. Iedere mond is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Helaas worden lippen maar al te vaak verkeerd gevuld of met te veel fillermateriaal ingespoten. Resultaat: een zogenaamde ‘duckface’ of eendensnavel. Bij Amstelzijde Kliniek is dat uitgesloten: bij ons staat een fraai, natuurlijk resultaat, dat past bij uw gezicht, altijd voorop. De behandelend arts bij Amstelzijde Kliniek zal in samenspraak met u van uw mond de mooiste versie maken. Ook kunnen asymmetrische lippen behandeld worden.
Lippen voor en na
De behandeling is niet pijnlijk, omdat het gebied rond de mond vooraf verdoofd wordt.
Omdat de lippen zo beweeglijk zijn, zal het resultaat van de behandeling iets korter aanhouden dan bij andere behandelingen met fillers. Reken voor een lipvergroting op een resultaat dat zo’n zes tot negen maanden aanhoudt.

Heeft u nog vragen over het behandelen van lippen? Meer informatie vindt u bij de Veelgestelde vragen over Lippen.

Wilt u meer weten over het opvullen van de lippen? Bel ons op 020 472 38 88.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?