Oorlelcorrectie

Naarmate we ouder worden, ondergaan ook onze oorlellen een verandering. Ze worden minder vol en stevig en verliezen hun mooie ronde vorm. Ook het veelvuldig dragen van zware oorbellen laat zijn sporen na. Ook komt het voor dat oorlellen na een facelift enigszins uit vorm zijn geraakt.

Hoewel de conditie van een oorlel wellicht klinkt als een onbelangrijk detail, bepaalt het mede of u een jongere of een oudere uitstraling heeft. Bovendien is het jammer als u uw mooie oorbellen niet meer kunt dragen, omdat uw oorlellen uit vorm zijn geraakt.

Oorlelcorrectie met fillers

Dunne, hangende oorlellen kunnen door toepassing van een filler met hyaluronzuur als Restylane of Juvederm weer mooi vol en stevig gemaakt worden. Deze oorlelcorrectie is een vrij eenvoudige ingreep met een direct en langdurig resultaat. Door een dergelijke oorlelverjonging zullen uw fraaie oorbellen weer een waar sieraad voor uw oren zijn.

Chirurgische oorcorrectie

In een aantal gevallen, zoals bij een uitgescheurde oorlel, zal het nodig zijn een chirurgische ingreep te ondergaan. Dit is slechts een kleine ingreep die onder plaatselijke verdoving uitgevoerd kan worden.

Kosten oorrcorrectie

De prijs van een oorlelcorrectie is afhankelijk van wat er moet gebeuren en wat de meest effectieve behandeling is. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel ons op 020 472 38 88.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?