Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels zijn de horizontale lijnen op het voorhoofd, die ontstaan als je je wenkbrauwen optrekt of verbaasd kijkt. Mensen met een sterke, levendige mimiek hebben er vaak meer last van. Naarmate je ouder wordt en de huid haar elasticiteit verliest, kunnen de voorhoofdslijnen ook zichtbaar blijven bij een neutrale gezichtsuitdrukking.

Rimpels in het voorhoofd maken niet direct ouder, maar kunnen een zorgelijk en onrustig beeld geven. Ook kunnen voorhoofdsrimpels hoofdpijn veroorzaken.

Voorhoofdsrimpels verwijderen met Botox

Voorhoofdsrimpels verminderen of laten verdwijnen met Botox

Een behandeling met botox is een effectieve manier om voorhoofdslijnen te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Dit is afhankelijk van het huidtype en de conditie van de huid.

Voorhoofdsrimpels verwijderen met Botox

Bij Amstelzijde Kliniek wordt eerst goed gekeken naar de oorzaak van de voorhoofdsrimpels. Het kan zijn dat een persoon een heel sterke mimiek heeft, soms is de stand van de wenkbrauwen laag of is er sprake van verslapte bovenoogleden, waardoor de wenkbrauwen steeds opgetrokken worden. In dit laatste geval zou een ooglidcorrectie de oplossing voor het probleem kunnen zijn. Verschillende oorzaken van rimpels in het voorhoofd vragen dus om een eigen aanpak.

Heeft u nog vragen over het behandelen van rimpels? Meer informatie vindt u bij de Veelgestelde vragen over Rimpels.

Wilt u meer informatie over het verminderen van voorhoofdsrimpels of een afspraak maken? Bel ons op 020 472 38 88.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?