Boost your Skin!

Heeft u last van een vale, droge of grauwe huid? Of merkt u misschien een toename aan fijne lijntjes en rimpels? Wees gerust, u bent niet de enige die hier last van heeft. Na alle drukte van de feestdagen en het koude weer buiten is dat helemaal niet zo gek. De huid heeft veel te voorduren (gehad). Tijd om de huid een boost te geven!

Huidanalyse

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om de huid weer stralend en gezond te krijgen. Aan de basis van deze behandelingen staat de huidanalyse. De analyse is essentieel voor een goede behandeling, zo kan de huidspecialist en huidtherapeut precies zien wat uw huid nodig heeft. Het is sowieso aan te raden ieder seizoen een huidanalyse te laten doen, zo kunnen de verzorgingsproducten nog specifieker worden afgestemd op uw huidconditie.

Behandeling voor de droge en grauwe huid

De huid beschermt zichzelf in de winter tegen de kou en wisselende temperaturen. De bovenste huidlaag van de opperhuid (ook wel de hoornlaag of stratum corneum) wordt dikker, doordat er zich meer dode huidcellen ophopen. Onze huid is hierdoor beschermd, maar ook vaal en grauw! In deze situatie is het dus belangrijk de dode huidcellenlaag te verminderen. U kiest bijvoorbeeld voor een microdermabrasie behandeling of een (chemische) peeling.

Behandeling voor de huid met fijne lijntjes en rimpels

Doordat onze huid in de winter droger is, ontstaan en/of verergeren fijne lijntjes en rimpels. Dit worden ook wel droogtelijntjes genoemd. Om de droogtelijntjes en rimpels tegen te gaan en te verminderen, maken wij gebruik van verschillende typen laserbehandelingen.

Algehele verbetering van de huidconditie

Het mooie aan bovenstaande oplossingen voor uw huidproblemen, is dat zij in combinatie met elkaar, zullen zorgen voor nog betere resultaten. Denk hierbij aan de combinatie tussen een (chemische) peeling en laser, of microdermabrasie en laser. De huidconditie zal in het geheel aanzienlijk verbeteren en de droge en vale huid verminderen. Droogtelijntjes en rimpels zullen aanzienlijk zijn afgenomen.

Boost your skin at home!

Thuis kunt u ook al veel doen om uw huid te verbeteren. Wij geven u de volgende tips:

  • Hydrateren: Wanneer de huid veel te voorduren heeft gehad, is de barrièrefunctie beschadigd. Om dit te herstellen is hydrateren belangrijk. Thuis doet u dit met de juiste huidverzorging (de juiste ingrediënten zijn hierbij belangrijk).
  • Antioxidanten: beschermen uw huid tegen vrije radicalen en is dan ook erg waardevol om dagelijks in uw huidverzorging op te nemen.
  • Exfoliëren: Een vale en droge huid pakt u aan met de juiste peeling.

Wij geven u graag meer advies over onze behandelingen en de juiste producten voor thuisgebruik.