Haal meer resultaat uit je huidverbetering door een combinatie behandeling

Combinatiebehandeling voor resultaatgerichte huidverbetering

Sommige dingen zijn beter in tweevoud! Dat geldt zeker voor de combinatie van microdermabrasie of een peeling én laser. Wanneer u het beste resultaat wilt behalen, is deze combinatiebehandeling zeer aan te raden.

Bij een combinatiebehandeling zal uw huid eerst worden behandeld met microdermabrasie of een peeling, hoeveel behandelingen nodig zijn is afhankelijk van uw doelen en huidconditie. Vervolgens zult u worden behandeld met de laser.

Laserbehandeling voor huidverjonging- en verbetering

De laser die wordt gebruikt bij het realiseren van huidverjonging- en verbetering, stimuleert op een veilige en gecontroleerde manier de aanmaak van collageen.

Collageen is een lichaamseigen stof. Het is een eiwit, dat het bindweefsel bij elkaar houdt. Bijvoorbeeld in onze botten, bloedvaten, maar ook in de huid. Wist u dat de lederhuid (middelste huidlaag) voor 30% uit collageen bestaat? De laser is in staat om tot de middelste huidlaag door te dringen, zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigen.

Waarom de combinatie van microdermabrasie/peeling en laser?

Een chemische peeling en microdermabrasie dringen door tot de bovenste huidlaag. Hierdoor verdwijnen kleine beschadigingen in de huid, zoals sporen van acne, littekens, en kleine rimpels. Het verschil tussen een chemische peeling en microdermabrasie, is dat microdermabrasie wordt uitgevoerd met een apparaat, en dus mechanisch werkt. Bij de chemische peeling wordt er gebruik gemaakt van een bepaalde stof, die wordt aangebracht op de huid.

Beide methoden zorgen voor de activatie van de celstofwisseling. De hiernavolgende werkstoffen uit verzorgingsproducten worden beter opgenomen. Maar niet alleen werkstoffen zijn in staat om beter in de huid door te dringen, ook de werking van de laser zal worden vergroot. De huid wordt door de microdermabrasie of peeling als het ware voorbereid op de laser, waardoor betere resultaten behaald worden.

Welke behandeling past het beste bij uw huid?

Tijdens het eerste consult wordt er gekeken naar uw huidconditie en de huidtherapeut zal u vragen wat u precies wilt bereiken. Aan de hand hiervan zal er een advies worden gegeven over welke behandeling het beste bij u past.