dokter Hortoglu in de VIVA

Dokter Hortoglu in de Viva ‘Hoe nep is Hollywood?’

Dokter Hortoglu werd door weekblad Viva  benaderd om een aantal foto’s van Hollywoodsterren te bekijken op al dan niet uitgevoerde cosmetsich ingrepen.

Altijd leuk om dit te doen en proberen uit te vinden wat voor ingrepen deze mensen gehad hebben. Maar het blijft giswerk natuurlijk. Een aantal dingen kun je overduidelijk zien maar zolang ik Jennifer Aniston niet zelf in de stoel heb gehad, en helaas is dat niet het geval, kan ik niet exact aangeven wat of hoeveel ze heeft laten doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar kunnen dat ze veel meer ingrepen heeft gehad maar dat die zo natuurlijk uitgevoerd zijn dat ook ik dat niet kan beoordelen. Mijn oog valt dan vervolgens alleen maar op bv. de neus waarvan ik wel duidelijk zie dat daar aan gesleuteld is. Kortom 100% zekerheid heb je nooit. Wat ik wel met zekerheid kan zeggen is dat ik het niet mooi meer vind wanneer het er niet natuurlijk meer uitziet.