Laserbehandeling voor het verbeteren van uw huid

Waarom één huidprobleem aanpakken, als u er meerdere in één keer kunt doen?

Merkt u dat uw huid ouder wordt en dat u last krijgt van pigmentvlekken, rimpels, verwijde vaatjes, zonschade en een slappere huid?  Lees dan in onze nieuwste blog hoe wij door middel van de nieuwe ThreeForMe behandeling effectief en zichtbaar uw huid verbeteren.

Een laserbehandeling vergt over het algemeen geduld. Waar u met een filler vrijwel direct verschil ziet, duurt dit met een laserbehandeling iets langer. Zeker wanneer er meerdere huidproblemen behandeld worden, vergt dit soms wel enkele maanden. Om onze cliënten hierin beter te kunnen helpen, biedt de Amstelzijde Kliniek nu een nieuwe behandeling aan: de Icon ThreeForMe.

De ThreeForMe laserbehandeling is bewezen effectief voor het tegelijkertijd verminderen van lijntjes en rimpels, zonneschade, ouderdomsvlekjes en verwijde vaatjes. U zult verast zijn over hoe snel de huid er jonger en egaler uitziet.

Alleen met de ThreeForMe behandelingen zijn wij in staat veel uiteenlopende huidproblemen en condities in één sessie te behandelen. Na één behandeling oogt de huid egaler en frisser. Wilt u uw huid aanzienlijk jonger laten ogen? Dan zorgt een kuur van drie behandelingen voor het beste resultaat. Tijdens een intakegesprek komt dit uitvoerig aan bod en wordt er gekeken wat het beste behandelplan voor u is.

Hoe werkt de ThreeForMe behandeling?

De ThreeForMe behandeling wordt exclusief gebruik gemaakt van de Icon, en wordt in twee stappen uitgevoerd: er wordt gestart met de MaxG die zich richt op het egaliseren van uw huid. De tweede behandeling wordt gedaan met de 1540 laser. Deze laser vernieuwt de huid en zet deze aan tot het aanmaken van collageen en elastine.

Resultaat:

  • Vermindering van lijntjes en rimpels
  • Vermindering van acne
  • Vermindering van grove poriën

Bovendien verstrakt het de huid en voelt en oogt deze voller. De huid verjongt aanzienlijk!

Wat kunt u verwachten na de behandeling?

U herstelt snel van de behandeling, u kunt wel enige roodheid, zwelling en tijdelijke verergering van uw pigmentvlekjes verwachten.
U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer oppakken, want u hoeft hier niet voor thuis te blijven.

Wanneer zie ik de resultaten?

Al vrij snel na één behandeling oogt de huid egaler en stralender. Vervolgens ziet u wekelijks de huid verbeteren, dit gaat stap voor stap. De behandeling werkt door, hierdoor ziet u zelfs maanden na de kuur nog verbeteringen optreden.

Een niet egale, vale huid is met de Icon ThreeForMe behandeling verleden tijd. Met deze behandeling wordt uw huid egaler, stralender én jonger!

Onze huidtherapeut informeert en adviseert u graag tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Mocht u het wensen, dan kan de behandeling direct uitgevoerd worden! Maak hier uw afspraak.