Mannen behandelingen

Cosmetische behandelingen voor mannen zijn gelukkig al lang niet meer taboe. We zien steeds meer mannen in de Amstelzijde Kliniek die bepaalde punten van hun uiterlijk graag willen verbeteren. Want waarom zou je ontevreden zijn over je uiterlijk als je er iets aan kunt laten doen?

Juni is vaderdagmaand, dus daarom zetten we de meest populaire behandelingen bij mannen even voor je op een rij. Wellicht inspireert dat!

 1. Last van natte oksels
  Veel mannen vinden transpiratieplekken onder hun oksels erg vervelend. Ze vinden het gênant, en bovendien zit een nat overhemd niet aangenaam, zeker niet onder een colbert.
  Er is eenvoudig wat aan te doen met botox. Door injecties met botox blokkeer je de zenuwuiteinden van de zweetklieren. Ze produceren dan 6 tot 9 maanden geen zweet meer. Zeker in de zomermaanden is dit een populaire en eenvoudige behandeling.
 2. Frons en kraaienpootjes
  “Je kijkt zo boos.” Dat krijgen mannen met een frons vaak te horen. Zeker bij mannen die wat ouder worden, kan de fronsrimpel zichtbaar blijven. Dit zorgt voor een constante strenge blik, ook als er niet gefronst wordt. Het lijntje tussen de wenkbrauwen is te verzachten met botox. Dat geldt ook voor de kraaienpootjes. Een zachter, vriendelijker én jonger gezicht is het resultaat.
 3. Een stevige kaaklijn
  Een van de mannelijke schoonheidsidealen is een stevige kaaklijn. Bij mannen die tegen de 40 lopen, kan de wang wat gaan ‘hangen’, waardoor de strakke kaaklijn minder strak wordt. Dit is te verbeteren met injectables, die de kaaklijn verstevigen. Zónder dat dit opvalt!
 4. Traangootjes en ingevallen wangen
  Zeker de sportieve mannen onder ons hebben er last van: een beetje een ingevallen gezicht. Door het vele sporten zijn ze topfit, maar hebben ze ook weinig vet in hun gezicht. Door injectables op strategische plekken in te brengen, krijgen ze een gezondere uitstraling, die beter past bij hun fysieke conditie.
 5. Haar
  Mannen hebben niet zo veel mogelijkheden om zich met accessoires te onderscheiden. Alleen een horloge en hun kapsel – wat je eigenlijk geen accessoire kunt noemen natuurlijk – bieden die mogelijkheid. Maar als dat haar verdwijnt, ervaren vrijwel alle mannen dat als erg vervelend. Daar is gelukkig wat aan te doen met medicatie of transplantatie. De arts bepaalt welke behandeling het best passend is. Maar kaalheid is te voorkomen én te verhelpen!
 6. Overmatige haargroei
  Haar op armen, rug, borst en benen: veel mannen hebben er last van. Zeker naarmate ze ouder worden gaat juist dat haar harder groeien. Ook veel sporters vinden lichaamshaar ongewenst. Scheren lijkt onbegonnen werk. Definitief ontharen kan met een aantal laserbehandelingen. Het haar blijft dan voor jaren weg. Dag scheermes, ontharingscrème of wax!