MoederdagCadeau 2016 Amsetelzijde Kliniek Amstelveen

Meimaand is verwenmaand

Mei is de verwenmaand bij uitstek: deze maand is het moederdag én het wordt lente. En lente betekent extra aandacht voor ons uiterlijk, want de armen en benen kunnen weer wat bloter. Bovendien zitten we in de lente immers weer graag op een terras of flaneren erlangs, en dan willen we er simpelweg op ons best uitzien, nietwaar?

Amstelzijde Kliniek weet dat. En omdat meimaand verwenmaand is, hebben we een paar leuke acties voor je. Ten eerste krijg je 5% korting op een behandeling bij ons. Dat is alvast mooi meegenomen!

Als extra cadeautje hebben we in de maand mei een leuke samenwerking met Tassenmuseum Hendrikje in hartje Amsterdam. Dit museum heeft een schitterende collectie van meer dan 5000 tassen vanaf het jaar 1600: van historische stukken tot tijdloze klassiekers van modern design en bekende merken. Allemaal tentoongesteld in een mooi, Amsterdams grachtenpand.

Als je in de maand mei een behandeling* bij Amstelzijde Kliniek laat doen, krijg je een voucher voor een high tea of een exclusieve lunch in Tassenmuseum Hendrikje. En lunchen of een high tea in Tassenmuseum Hendrikje is niet zomaar ergens een broodje eten. Het is een bijzonder mooie locatie waar je verwend wordt met overheerlijke hapjes en drankjes. Het is kortom de ultieme gelegenheid voor moeders, dochters, zussen of vriendinnen om uitgebreid quality time te hebben met elkaar. Een exclusief cadeautje dus van Amstelzijde Kliniek voor jou en je vriendin, zus, moeder of dochter!

Tassenmuseum Hendrikje en Amstelzijde Kliniek zijn geen ‘toevallige’ combinatie. Zowel Amstelzijde Kliniek als Tassenmuseum Hendrikje hebben kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel staan. Amstelzijde Kliniek gaat nooit voor minder dan perfect, en diezelfde uitstraling en ambitie heeft Tassenmuseum Hendrikje ook. Maar dat kun je zelf ervaren, als je bij ons komt voor een behandeling en een exclusieve lunch of high tea cadeau krijgt bij Tassenmuseum Hendrikje!

* Deze actie geldt bij behandelingen vanaf € 195,-