voor en na foto's Botox en ooglidcorrectie

Voor en na foto’s Botox

Voor en na foto’s gebruiken wij zoveel mogelijk van onze eigen cliënten. Misschien zijn ze van  mindere kwaliteit maar wel eerlijk en duidelijk!

Voor en na foto’s BOTOX en lippen van Angelina Joli

Cliënten die bij mij komen voor een behandeling refereren vaak aan foto’s die zij in tijdschriften of op internet hebben gezien met de mooiste voor en na resultaten. ‘Dit zou ik ook graag zo willen.’ hoor ik dan. Soms komen de wat jongere dames met echte glossy foto’s binnen. De glossy foto’s zijn een nachtmerrie voor mij. Als iemand dan bijvoorbeeld de lippen van Angelina Jolie wil, dan wil zo iemand vaak eigenlijk de persoonlijkheid Angelina Jolie zijn. Daar kan ik uiteraard niet voor zorgen. Ik draai het liever om. Ieder persoon die bij mij aan tafel komt zitten is voor mij een persoonlijkheid en dan kijk ik samen met de client hoe de mond in haar gezicht en bij haar uitstraling past.

Neuscorrectie met fillers

Bewerkte voor en na foto’s Botox

Daarnaast moet ik mensen die een foto als voorbeeld nemen of met een product folder aankomen vaak teleurstellen omdat ik vrijwel meteen zie dat een dergelijke foto gefotoshopt is. Voor en na foto’s Botox zijn vaak bewerkt. De rimpel is weg maar opeens is die pukkel op het gezicht ook spoorloos verdwenen. Het resultaat is dan te mooi om waar te zijn. Bovendien kijk ik als arts heel anders naar zo’n foto. Ik zie natuurlijk ook wat er wel of niet technisch haalbaar is. Toch zijn de voor en na foto’s voor mensen heel belangrijk. Voor hen is dat vaak het enige middel waaraan ze zich kunnen spiegelen kunnen. Mensen willen een resultaat kunnen zien en vergelijkingsmateriaal hebben. Op die manier wordt een cosmetische behandeling veel tastbaarder voor ze en kan men ook overwegen of het de moeite en het geld waard is.

Voor en na foto's Botox, fronsrimpels

Eigen voor en na foto’s Botox en met vulmiddelen laten werk zien van mijn eigen hand

Zo belangrijk als die foto’s voor een cliënt zijn zo belangrijk zijn ze ook voor mij als arts. Het geeft de cliënt een vertrouwd gevoel wanneer ik voor en na foto’s kan laten zien van mensen die ik eerder behandeld heb. Niet alleen om het resultaat maar ook om te laten zien dat dit werk van mijn eigen handen is. Het resultaat wat je op die foto ziet is gecreëerd door toedoen van de behandeling(en) die ik zelf uitvoer. Het is voor mij erg belangrijk om vergelijkingsmateriaal te kunnen laten zien. Zonder foto’s moeten mensen je op je woord kunnen vertrouwen. En dat is natuurlijk best lastig. Mensen leggen als het ware hun gezicht in mijn handen. Vertrouwen op wat datgene wat ik hen adviseer. Wanneer ik daarbij foto’s heb om te laten zien dan wordt het een aannemelijk geheel.

voor en na foto's Botox en ooglidcorrectie

Modellen actie voor en na foto’s Botox en fillers

De foto’s zijn belangrijk om te laten zien maar ook heel lastig om aan te komen. Uiteraard maak ik foto’s van iedere cliënt die bij mij komt voor een behandeling. Maar lang niet iedereen vind het goed om zijn foto te laten zien aan derden. Zo hebben we vorig jaar in het voorjaar besloten om een actie te starten. Een modellen actie voor gewone mensen met gewone wensen. Bij deze actie lieten mensen zich voor en na de behandeling fotograferen en die foto’s zouden wij dan uiteindelijk mogen gebruiken om op onze site te plaatsen. In ruil voor het gebruik van de foto kregen de mensen een korting van 50% op de behandeling met fillers en Botox. Nadat we de eerste oproep geplaatst hadden in een paar plaatselijke kranten stond de telefoon roodgloeiend en de mailbox stroomde over. Zo vreselijk veel aanmeldingen hadden we niet verwacht. We hebben ons echt even achter de oren gekrabd, waar waren we aan begonnen. Hoe krijgen we al deze reacties weggewerkt?

Voor en na foto's Botox. Dokter Hortoglu

Niet iedereen is bruikbaar bij voor en na foto’s

Bij zo veel aanmeldingen zou je denken dat er ook heel veel bruikbare modellen tussen zouden zitten maar dit viel in praktijd best wat tegen. Je krijgt met zoveel dingen te maken. Je moet op één lijn zien te komen voor wat betreft de behandeling. Op het moment dat je weet dat je iemands foto mag gebruiken is het natuurlijk ook fijn als je een mooi zichtbaar resultaat hebt. Je krijgt met veel te mooie modellen te maken en je krijgt ook met dames te maken die eigenlijk al te veel huidverslapping hadden voor een mooi resultaat met fillers. Deze laatste groep zou dan in aanmerking komen voor chirurgie. Hier bemiddelen wij ook in maar de focus voor de modellen actie lag op fillers en Botox. Iedereen die zich heeft opgegeven heeft een consult gehad en uiteindelijk houd je dan een klein aantal geschikte kandidaten over en daarmee ga je het behandeltraject in. Sommige alleen voor een Botox behandeling, een ander voor een hele liquid facelift of een full face treatment.

Voor en na foto's met Botox en fillers, dokter Hortoglu

Voor en na foto’s Botox van Anne ‘Mijn uiterlijk past weer bij mijn innerlijk.’

Een van de dames die overgebleven is uit de grote groep is Anne. Toen Anne bij ons kwam had ze veel volume verlies in haar gezicht, flinke voorhoofdsrimpels en een sterke frons. Ze had een vervelende periode achter de rug en je ziet dat dit mensen ook altijd tekent. We hebben Anne behandeld met de filler Restylane SubQ. Deze filler is speciaal geschikt om volumeverlies in het gezicht te herstellen. Het is een veilig, tijdelijk middel wat bestaat uit hyaluronzuur, een lichaamseigen product. Daarnaast hebben we het voorhoofd en de kraaienpootjes met Botox behandeld. In een later stadium hebben we ook de lippen wat opgevuld. Het eindresultaat mag er zijn en veel belangrijker, Anne is er zelf ontzettend blij mee. Zoals ze zelf zegt: ‘Mijn uiterlijk past weer bij mijn innerlijk.’