Hoe zijn rimpels te behandelen?

Openingstijden
  • Ma – Za 09:00 – 18:00
    Donderdag 09:00 – 21:00
Contact

Je kunt de diepte, het ontstaan en de hoeveelheid van rimpels beperken met verschillende behandelingen. Bij Amstelzijde Kliniek kunt je terecht voor Botox en/of fillers, laserbehandelingen, (chemische) peelings en schoonheidsbehandelingen. Hiermee zijn wij in staat om het gezicht te verjongen en rimpels te voorkomen.

Botox & Fillers voor het behandelen van rimpels

Botox (Botulinetoxine) is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie. Injectie hiermee blokkeert de zenuwimpuls, waardoor de spieren ontspannen.

Botox wordt ingezet voor het behandelen van de volgende rimpels en kenmerken van de verouderde huid:

  • Rimpels: voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes (rimpels om de ogen) bovenliprimpels, putjes en rimpels in de kin.
  • Liften: Wenkbrauwen en mondhoeken

Een filler is een stof die wordt geïnjecteerd in en onder de huid. Een filler herstelt de gezichtscontouren hersteld en vermindert rimpeltjes en lijntjes door vulling te geven daar waar de lijn het meest zichtbaar is.

Een filler wordt ingezet voor:

  • Volumeverlies: Contourverbetering.
  • Rimpels: Rimpels op de kin en wangen, marionetlijn rimpels en neuslippenplooi.

Laserbehandelingen voor het behandelen van rimpels

Bij Amstelzijde Kliniek kunnen wij jouw huid met geavanceerde laserapparatuur behandelen, zodat rimpels worden verminderd. De behandelingen zijn veilig en doeltreffend en worden verricht door onze huidtherapeut.

De beste resultaten worden bereikt wanneer een laserbehandeling wordt gecombineerd met een chemische peeling.

Schoonheidsbehandelingen voor het behandelen van rimpels

Een gezonde huid is de basis naar een jeugdige huid. Rimpels ontstaan sneller wanneer de huid niet goed functioneert, wanneer de huidbarrière is beschadigd of bij het gebruik van verkeerde verzorgingsproducten. De schoonheidsbehandelingen in onze kliniek verbeteren de huid zichtbaar en gaan daarnaast ook huidveroudering tegen.

Chemische peelings voor het behandelen van rimpels

Een peeling is een vloeistof op basis van verschillende ingrediënten. Bij Amstelzijde Kliniek kun je kiezen voor een peeling die specifieke anti-aging eigenschappen bezit, waardoor rimpels verminderen.