Werkt een antirimpelcrème?

Openingstijden
  • Ma – Za 09:00 – 18:00
    Donderdag 09:00 – 21:00
Contact

De juiste huidverzorging is van directe invloed op de conditie van de huid en daarmee dus ook op het ontstaan van rimpels. Het gebruiken van verkeerde crèmes en andere verzorgingsproducten, kan er zelfs aan bijdragen dat de huid sneller veroudert.

Een crème heeft als belangrijkste doel het beschermen en voeden van de huid. ‘s Nachts is de regeneratieve fase, waarin de huid zichzelf vernieuwt en afvalstoffen worden verwerkt en afgevoerd. Het is dan heel belangrijk dat de huid zoveel mogelijk juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Overdag is het belangrijk om de huid te beschermen, bijvoorbeeld tegen uv-straling, luchtvervuiling en de verwarming of airco.

Kwalitatieve huidverzorging is belangrijk om de huid te ondersteunen en het proces van huidveroudering en het ontstaan van rimpels te vertragen.

Bij Amstelzijde Kliniek werken wij met twee van de meest gerenommeerde huidverzorgingsmerken op de markt, namelijk SkinCeuticals en Reviderm. Beiden bieden hoogwaardige producten met bewezen werkzame ingrediënten.

Skinceuticals

Het doel van de SkinCeuticals is om de huid te beschermen, om schade te herstellen en om toekomstige schade te voorkomen. De producten bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk is bewezen, zoals vitamine A, antioxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA’s), adaptogenen en peptiden. Daarnaast hebben alle SkinCeuticals producten een hoge SPF, zoals factor 30 en 50.

Reviderm

Geïnspireerd door de fascinerende complexiteit van de huid heeft Reviderm er altijd naar gestreefd de beste ingrediënten te combineren met de laatste kennis op het gebied van dermatologie. De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten in de dermatologie en de cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken gebruikt Reviderm om in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, effectieve producten te ontwikkelen.